V33 Terassimaalista on moneksi

V33 Terassimaalista on moneksi

V33 Terassimaali soveltuu kaikille puulaaduille sekä moniin muihin puisiin pintoihin terassilaudoitusten lisäksi. Maali on helppo levittää ja saada tasaiseksi sopivilla työvälineillä. Puiset kalusteet, lelut ja koriste-esineet saavat uuden raikkaan ilmeen vesiohenteisella ulkomaalilla!

 

Työohjeet kuvan leikkiauton maalaamiseen:

Autosta hiottiin hilseilevä vanha käsittely pois, minkä jälkeen pinta puhdistettiin Liberon Huonekalujen puhdistusaineella. Pinnan annettiin kuivahtaa hetki. Auto maalattiin V33 Terassimaalilla, sävynä Tummanruskea. Kuivumisaika maalauskerrosten välillä 8 tuntia.

 

V33 Terassimaali Tummanruskea

 

Työohjeet kuvan kansituolin maalaamiseen:

Klassiset kansituolit ovat kauniit ja linjakkaat niin terassilla kuin parvekkeellakin. Kuvan kansituoli oli käsittelemätön, joten sen käsittelyksi riitti maalaus kahteen kertaan sävyllä Harmaa. V33 Terassimaalin skandinaaviset sävyt sopivat monen suomalaisen kotiin ja mökille raikastamaan vanhoja pintoja.

 

V33 Terassimaali

 

 

Lue myös aiempi artikkelimme terassin maalaamisesta V33 Terassimaalilla.

 

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *