Lattiamaali ulkokäyttöön

  • 10 vuoden takuu
  • Erittäin kestävät värit
  • Maali kestää säänvaihteluita ja rasitusta erinomaisesti
  • Ideaali betonille ja kiveyksille ulkokäyttöön, myös suojattomat pinnat

KÄYTTÖKOHDE

Voidaan käyttää seuraavien suojattujen tai suojaamattomien ulkolattiapintojen maalaamiseen: betoni, kivi ja ulkokiveys jne. Ideaalit käyttökohteet: terassit, parvekkeet, rappuset, kivijalat, kulkualueet, ovikynnykset jne. Ei sovellu puupinnoille.

Käyttöohjeet

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Voidaan käyttää seuraavien suojattujen tai suojaamattomien ulkolattiapintojen maalaamiseen: betoni, kivi ja ulkokiveys jne. Ideaalit käyttökohteet: terassit, parvekkeet, rappuset, kivijalat, kulkualueet, ovikynnykset jne. Ei sovellu puupinnoille.

 

ESIKÄSITTELY

Olennaista on varmistaa hyvä tarttuvuus lattiamaalille. Pinta pitää olla puhdas, kuiva, rasvaton, huokoinen ja kalkiton.

 

KÄSITTELEMÄTÖN PINTA:

  • Uusi betoni: anna kuivua 3 kuukautta ennen maalausta
  • Käsittelemätön sementti / betoni: puhdista pinta V33 Esikäsittelyaineella kivipinnoille. Tarkista lattiapinnan huokoisuus ”vesitippatestillä”. Jos vesi jää pinnalle, lattia ei ole riittävän huokoinen, jolloin maali ei kiinnity. Toista tällöin esikäsittely vahvemmalla seoksella ja huuhtele se lopuksi pois vedellä. Toista käsittely, kunnes riittävä huokoisuus on saavutettu. Anna kuivua 48h.
  • Tasoitteet ja yhdisteet: Kokeile tarttuvuus ensin pienelle alueelle
  • Kivi, ulkokiveykset: Esikäsittele pinta V33 Esikäsittelyaineella kivipinnoille.

MAALATTU PINTA:

  • Pese V33 esikäsittelyaineella ja anna kuivua. Hio sen jälkeen 80-120 karkealla hiontapaperilla poistaaksesi kaikki hilseilevä maali. Poista hiontapöly.

 

KÄYTTÖ

Ihanteelliset käyttöolosuhteet: Kuiva, poutainen sää 12 ja 25 °C välillä.

Sekoita hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana pitkällä tikulla pohjaa myöten. Käsittelemättömälle sementille ja betonille: ohenna ensimmäinen kerros 5 % vedellä. Anna kuivua 3h ennen toista kerrosta. Erittäin huokoisille tai kuormitukselle alttiina oleville pinnoille kolmas kerros voi olla tarpeen. Tilan käyttöönotto ja kalusteiden paikoilleen laittaminen: 12h pinnat joiden päällä kävellään, 48h huomattavan kuormitetut pinnat. Ensimmäisen viikon aikana on noudatettava varovaisuutta.

 

10 vuoden takuu on uusille käsittelemättömille pinnoille käyttöohjeita noudattaen ja pinnat, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivipinnoille. Takuu sovelletaan vain normaaliin kotikäyttöön, mutta ei niille pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö. Takuu koskee vain maalia ja on rajoitettu tuotehyvitykseen (tuotteen virheellisyyden todentaminen, tuotepakkaus ja kassakuitti).

 

Riittoisuus  1L = 14 m²

Levitys

Sivellin, tela jossa 8-12 mm nukka

 

Kuivumisaika

3 tuntia kerrosten välillä

12h täysin kuiva

 

Työvälineiden puhdistus: Vesi

Vinkit

Maali soveltuu erinomaisesti parvekkeille, kivijaloille, portaisiin sekä kulkualueille. Riittoisa, vesiohenteinen maali, telattava koostumus. Tarkat takuuehdot löytyvät tuotteen pakkauksesta sekä näiltä sivustoilta kohdassa ”Käyttöohjeet”.

Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto tästä:

V33 Lattiamaali Ulkokäyttöön

 

Värisävyt

Värisävyt viitteellisiä – tarkista aina oikea sävy aidosta värikartasta.

Lattiamaali_ulkokayttoon_varit

 

V33_lattiamaali_ulkokayttoon_varit_ja_ohjeet

 

Kysyttävää tuotteesta?

Ota yhteyttä