Terassimaali

  • 2 in 1: koristaa ja suojaa
  • Ideaali vanhoille ja kuluneille pinnoille
  • Pesunkestävä anti-slip* pinnoite

KÄYTTÖKOHDE

Peittävä maali uusille ja vanhoille terassipinnoille ja portaille. Maali soveltuu kaikille puulaaduille kuten painekyllästetyt, pihkaiset, eksoottiset ja uralliset pinnat, jalopuut, sekä sileät pinnat. Aiemmin öljytyille ja maalatuille pinnoille.

Käyttöohjeet

 

KÄYTTÖKOHDE

Peittävä maali uusille ja vanhoille terassipinnoille ja portaille. Maali soveltuu kaikille puulaaduille kuten painekyllästetyt, pihkaiset, eksoottiset ja uralliset pinnat, jalopuut, sekä sileät pinnat. Aiemmin öljytyille ja maalatuille pinnoille

ESIKÄSITTELY

Varmistaaksesi täydellisen viimeistelyn puupinnalle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä, maalilla tai puunsuojalla: hio pintaa kunnes saat puun paljaaksi. Varmista, että puussa ei ole pölyä. Eksoottiset ja kovapuulajit: ohenna ensimmäinen kerros 10 % vedellä. Lopullinen tarkistus ennen käyttöä vesitippatestillä: Tiputa pieni määrä vettä pintaan. Jos vesi imeytyy puuhun, pinta voidaan käsitellä. Jos vesitippa jää pintaan helmeksi, terassimaali ei kiinnity puuhun.

Poista rasva pinnasta asetonilla. Uusi terassipuu voidaan käsitellä aikaisintaan 3kk kuluttua, tällöin puun imukyky on riittävä maalin kiinnittymiseen. Eksoottiset, kovapuut ja öljyiset puulajit: poista ylimääräinen öljy pinnasta asetonilla.

 

KÄYTTÖ

Ihanteelliset käyttöolosuhteet: Kuiva, poutasää 12° ja 25 °C välillä. Emme suosittele terassimaalin käyttöä voimakkaassa tuulessa ja huonon ilman uhatessa. Sekoita hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana. Sekoita sekoittajalla tai pitkällä tikulla hyvin pohjaa myöten. Levitä maali siveltimellä urissa ja reunoissa 2 m² kerralla, jonka jälkeen käytä telaa eri suuntaan (ylhäältä alas ja sivuttain) välttääksesi liiallista maalin määrää. Anna kuivua 8 tuntia ennen toisen kerroksen levittämistä. Hyvin huokoisille tai säälle alttiille terasseille kolmas kerros voi olla tarpeen. Anna kuivua vielä seuraavat 48h ennen terassin kevyttä käyttöä. Suosittelemme lisäkerrosta huoltotoimenpiteenä, jos pinta joutuu kovalle kulutukselle tai se on alttiina rasitukselle. Puulajit, joissa on vähäinen imukyky (iroko, wenge, lehtikuusi jne.) vaativat säännöllistä huoltokäsittelyä. Uusintakerrosten levitys terassimaalilla: Pese nykyinen pinta painepesurilla ja poista lehdet / sammaleet ja ylimääräiset öljytahrat.

 

Anti-slip*: Luokka PN12 standardin AFNOR XP P05-011 mukaan, anti-slip menetelmä ei sovellu uima-altaiden reunoille.

 

Riittoisuus  1L = 10m²

Levitys

Sivellin, tela jossa 3-5 mm nukka

 

Kuivumisaika

8 tuntia kerrosten välillä

24h täysin kuiva

 

Työvälineiden puhdistus: Vesi

Vinkit

Maalin anti-slip pinnoite kestää kulutusta, pesua sekä vaihtelevia sääolosuhteita erityisen hyvin vuosien ajan. Voidaan myös käyttää seinissä ja kalusteissa.

Maali on vesiohenteinen, työvälineet pestään vedellä.

Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto tästä:

V33 Terassimaali

Värisävyt

Värisävyt viitteellisiä – tarkista aina oikea sävy aidosta värikartasta.

Terassimaali_varit

 

V33_terassimaali_varit_ja_ohjeet

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä