Terassiöljy

  • Ravitsee ja suojaa puuta auringolta, vedeltä, lialta
  • Ruiskutettava ja telattava koostumus
  • Vedenkestävä ja UV-suojattu

KÄYTTÖKOHDE

Terassiöljy on ihanteellinen suojaamaan, parantamaan ja korostamaan kovapuun, männyn (painekyllästetyn) sekä eksoottisten puulajien luonnollista kauneutta. Öljy elvyttää ja säilyttää värinsä erinomaisesti niin uudessa kuin vanhassa terassipuussa. Öljy sisältää UV-suojaa, joka vähentää auringon aiheuttamaa värin kulumista ja haalistumista puunpinnasta säilyttäen samalla pinnan hyvänä.

Käyttöohjeet

Tärkeää:

Öljykäsittely tuo esille puun luonnollisen värin. Märkä öljypinta on suuntaa-antava lopullinen värisävy. Tee aina koesively puhtaalle pinnalle tai huomaamattomaan kohtaan värin, yhteensopivuuden ja lopputuloksen varmistamiseksi. Huomaa, että tämän tuotteen koostumus on maitomainen, joka häviää kuivuttuaan.

Esikäsittely

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva, pölytön ja aiemmat käsittelyt poistettu. Hio käsittelemätön puu kevyesti 150 karhealla paperilla ja puhdista pinta. Vanhentunut ja aiemmin öljytty puu puhdistetaan liasta ja pölystä.

Käyttö

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Levitä runsas kerros terassiöljyä siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Anna öljyn imeytyä puuhun 15 – 30 minuuttia, jonka jälkeen levitä toinen kerros ennen ensimmäisen kerroksen kuivumista. Jatka lisäkerrosten levittämistä samalla ohjeella kunnes puu ei enää ime öljyä. Pyyhi imeytymätön öljy pois nukkaamattomalla puuvillakankaalla ja anna pinnan kuivua 24h ennen terassin käyttöönottoa.

Puhdistus ja huolto

Suosittelemme huoltoa varten rutiinitoimenpiteenä 1 tai 2 käsittelykerrosta terassiöljyä vähintään kerran vuodessa. Kovassa kulutuksessa oleva alue uusintakäsitellään terassiöljyllä 1 tai 2 kertaa aina, kun on tarvetta.

Riittoisuus  1L = 8-10 m²

Levitys        Sivellin, tela tai maaliruisku

Kuivumisaika

15 min kerrosten välillä, 24h täysin kuiva

Työvälineiden puhdistus

Lakkabensiini

Vinkit

Kätevä öljy kaikille puulaaduille, voidaan myös käyttää kalusteissa ja seinissä. Koostumuksensa ansiosta öljy voidaan levittää siveltimellä, telalla ja paineruiskulla.

Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto tästä:

V33 Terassiöljy

Värisävyt

Värisävyt viitteellisiä – tarkista aina oikea sävy aidosta värikartasta.

Terassioljy_varit

 

V33_terassioljy_varit_ja_ohjeet

Tuotekortti

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä